Mama Chajes Orkestar & TRiX


Mama Chajes Orkestar har efter alla år blivit något av ett husband för HyttDreva. I år kommer de tillbaka ytterligare en gång men tillsammans med Jacob Kaller från gycklargruppen TRiX. De kommer att spela och gyckla på olika platser på festivalområdet under festivalen. 


 

Mama Chajes Orkestar

Balkan och cirkussväng med en jädrans massa jazz. På fiol, saxofon, trumpet, klarinett, flöjt, u-bass, trummor och sång gör vi dig lycklig och galen.


Har du aldrig hört balkanmusik förut så bör du göra det nu. Har du en gång hört balkanmusik så kommer du aldrig kunna sluta - du kommer vilja ha det igen och igen och igen. Vi drar dig med i en gungande flod av oemotståndliga rytmer, hamnar i jazziga bakvatten, kommer upp med en levande svensk-bulgarisk melodi i munnen, solen glittrar, tonerna leker, alla blir sjöblöta av svett.TRiX

Jacob utbildade sig till cirkuspedagog i Tyskland och drev cirkusskola där innan han tog med sig familjen till Sverige 2017. Nu jobbar han på Gycklargruppen TRiX i Västerås både som artist och cirkuspedagog. Han har svårt att slita sig från sin diabolo och lovar att om du ger honom 10 minuter så kan han lära dig jonglera med tre bollar!


Youtubekanal:

(107) Mama Chajes Orkestar - YouTube


Spotify:

Spotify – Mama Chajes Orkestar


Hemsida: 

www.mamachajes.seUppdaterad 2018-03-28